Google+

torsdag 22. mars 2018

Bornholmer laks

Da var tredje laksen ombord. Den første på rundt 5 kilo, den andre under kiloen og den siste på 9,5 kilo. Ivar tok de to største, og satte ny pers. I Andreas sin båt hadde de firehugg og fikk opp en laks på 10+.

Read more...

onsdag 21. mars 2018

På vei til lakse paradiset Bornholm Da sitter vi på flyplassen og venter på avreise til Bornholm og Nordic Trolling Camp. Vi er 8 nordmenn som skal på eventyr etter laks i Østersjøen. Guidene våres er Andreas Ander og Per Sjøstrøm. Værmeldingene ser veldig lovende ut (se bilde nedenfor), og torsdag, fredag og lørdag er vi på vannet og jakter blank østersjølaks.
De norske deltakerne er: Kjell Are Larsen, Knut Einar Havn, Tom Stenersen, John Stenersen, Oddleif Tornes, Simen Holler, Ivar Thygesen og undertegnede.

Jeg kommer til å holde bloggen vår oppdatert kontinuerlig hvis det skjer noe.
Dere kan også følge med på live-cam fra Per Sjøstrøm sin båt her: http://veronasportsfiskeri.dk/baden-live/

Read more...

mandag 19. mars 2018

Rädda Gullspångslaxen!

Read more...

onsdag 14. mars 2018

Besøkte båtmessa i dag

Roy Idar og jeg reiste inn på båtmessa i dag. Masse flotte båter og titte på, og mye flott utstyr til båten. Litt ekstra tid ble selvsagt lagt igjen på Navico/Lowrance og AMT-båter sine stander.
Fikk også pratet med en Kellox/Honda som skulle sjekke opp om det var noen oppgraderings muligheter for å få trolling-mode funksjon på vår Honda 175hk. Skulle veldig gjerne hatt en slik funksjon.
Ellers fikk Roy Idar handlet seg en smart sammenleggbar lenestol, og vi fikk med noen nye Lowrance trøyer til teamet. 

Neste onsdag går turen til Bornholm og NTC. Skal bli moro å komme i gang med fiskesesongen sammen med guidene i Wild Water Fishing. 

Read more...

lørdag 10. mars 2018

Båtmessa "Sjøen For Alle" rett rundt hjørnet

Onsdag 14 mars åpner båtmessa "Sjøen For Alle" dørene på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Sjøen for Alle er Norges største båtmesse. Her får du presentert årets nyheter og trender for alle som elsker båtlivet!
Opplev de nyeste produktene og den nyeste teknologien fra bransjeledende aktører av maritime produkter, superyachter, det nyeste inne maritim elektronikk, «live show» av vannsport aktiviteter m.m.! «denne messen har alt»!

ÅPNINGSTIDER: 
ONSDAG – FREDAG: 11.00 – 20.00 
LØRDAG – SØNDAG: 11.00 – 18.00

Read more...

torsdag 8. mars 2018

Husk årsmøtet i Øvre Romerike Trollingklubb i morgen.

I morgen er det tid for årsmøte i ØRTK.
Det blir medlemsmøte etter at årsmøtet er over.

Sted: Nebbenes nord
Tid: Fredag 09.03.2018 kl 18.30.

Det blir enkel servering og masse fiskepreik etterpå, så møt opp!

Read more...

mandag 5. mars 2018

Honda Marine lanserte flaggskipet i nytt design og forbedret utgave.Honda Marine kommer med en ny redesignet BF175, 200, 225 og 250 påhengsmotorer i siste kvartal av 2018. (Jeg tror også at Trollingmode nå blir tilgjengelig for disse modellene.)

  • Alle fire utenbordsmotorene har flere riggalternativer. Valgene inkluderer både Intelligent Shift og Throttle (iST®) og mekaniske kontrollalternativer.
  • Alle fire utenbordsmotorene debuterer i den nye Honda Progressive V-formen, med aerodynamiske linjer og en understreket "V" med midtgrill- og kromlinjedetaljer som viser en elegant, aerodynamisk designestetikk. 
  • Bedre beskyttelse mot korrosjon på grunn av forbedret overflatebehandling.
  • Enklere daglig service og ettersyn.
  • Den nye Honda BF200 og BF225 er nå basert på 3,6 liters powerheaden som vi kjenner fra BF250 
Les mer her: 


Read more...

mandag 26. februar 2018

Den fantastiske villaksen


Den fantastiske villaksen - TRAILER


Seriebeskrivelse 

I løpet av de siste tretti år har antallet villaks i Norge blitt halvert. Programleder Kenneth Bruvik prøver å finne ut hva som har skjedd.

Til enhver tid svømmer det mellom 300 og 400 millioner laks i norske farvann, men bare en halv million av disse er villfisk. Samtlige ville fått plass i tre oppdrettsmerder.

Den atlantiske villaksen lever et fascinerende liv. Den blir født i elven og setter ut på en eventyrlig reise ut i storhavet. Så skjer det fantastiske. Den kommer tilbake til sin elv og sin kulp der den ble født. Her gyter den og en ny generasjon lakseyngel kan starte på sin livsreise. Men på reisen møter villaksen mange farer. Programleder Kenneth Bruvik prøver å finne ut hvordan det går med laksen vår.

Den fantastiske villaksen er en Pandora Film-produsert dokumentarserie i fire deler som har premiere i populære "Ut i naturen" på NRK1 tirsdag 27 februar.

Les mer om programmet her: Hooked.no

Read more...

Cannon Dyprigger

eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails