Google+

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse
​Gjesvær ble i 2012 kåret til "Norges beste reisemål" av Innovasjon Norge!

mandag 26. mars 2018

Fantastisk laksefiske i Østersjøen under NTC




 Åtte nordmenn møttes onsdag 21. mars opp på Hotel Verona på Bornholm for å delta på Nordic Trolling Camp. Allerede torsdag var vi på jakt etter Østersjøens sølv. Bølgene var store, opp mot 2 meter, da vi startet. Det tok ikke lange stunden før det var firehugg i Andreas Ander sin båt, hvorav en ble landet. I Per Sjøstrøm sin båt begynte det å skje litt utover dagen, og tre lakser ble med hjem da dagen var omme. Vi avsluttet i tre tiden pga. litt sjøsyke, og reiste tilbake til hotellet. Vi hadde rundt 10 kontakter totalt den dagen hvorav rundt fem ble landet. Simen Holler og Ivar Thygesen satte også rekord med sine lakser på 10,3 og 9,5 kilo.


 Fredag var det tidlig frokost og avreise kl 0700. Det var helt vindstille og blikkstille hav, og vi reiste tilbake til hvor vi hadde fisket dagen før. Det tok ikke lange stunden før det begynte å bite i begge båtene. Det kom hugg på hugg gjennom hele dagen, og nye rekorder ble satt. John Stenersen satte ny rekord med sin laks på 14,4 kilo i Per sin båt. Totalt hadde vi 20-25 kontakter til sammen på begge båtene, og 15 lakser ble landet. Ivar økte også sin rekord til 11,5 kilo. Flere lakser ble gjenutsatt ved skutesida.





 Lørdag morgen 0700 satt vi avgårde for siste fiskedag. Like flott vær som på fredag, samt nesten skyfritt og strålende sol. Og det var action fra morgen til kveld. Første hugg kom i Andreas sin båt, og ikke lenge etter var det i gang i Per sin båt med ett dobbelthugg. Der gikk laksene i hverandre samt en tredje stang, og det kom opp en floke med tjerv. Da var det frem med saks og klippe sena. Sena ble så skjøtet over på en tredje stang og fighten fortsatte. Den andre laksen ble dratt inn for hånd og veide 8,5 kilo. Kjell Are fortsatte sin fight med den første laksen, og da det gjenstod 30 meter til laksen innså vi at snella vi hadde skjøtet laksen over på var full. Så da var det bare å klippe sena på nytt og skjøte den over på en tredje stang. Kjell Are fortsatte sin fight og laksen ble til slutt landet og veid til 12 kilo. I Per sin båt hadde vi rundt 10-12 kontakter denne dagen og landet 6 lakser fra 5-12 kilo.
I båten til Andreas opplevde de enda bedre fiske. De hadde over 20 kontakter og landet 13 lakser fra 5-13 kilo. Oddleif Tornes og Tom Stenersen satte nye rekorder med sine lakser på 13 og 9,5 kilo i Andreas sin båt. Og Ivar Thygesen satte ny rekord med sin laks på 11,5 kilo i Per sin båt.
Flere av laksene ble satt ut igjen enten ved skutesida, eller etter ett kjapt bilde.





Kort oppsummert hadde vi ca 60 kontakter og ca 40 landet. Med hjem ble ca halvparten av laksene.
Gutta som deltok på NTC var i strålende humør, og flere har allerede bestemt seg for å ta turen tilbake neste år.

Nå er det bare å lade batteriene til årets Trolling Master Bornholm. Vi ses!

Vi har allerede begynt å få påmeldinger for neste år. Har du lyst til å bli med ta kontakt på mob: 91834551 eller mail: frankronnyjohansen@hotmail.com

Read more...

lørdag 24. mars 2018

Østersjøen leverer fantastisk fiske

Dagen startet med dobbelthugg og kaos hvor fiskene gikk i hverandre og andre liner. Måtte til slutt klippe senene og skjøte over på nye stenger. Vi klarte til slutt å lande begge laksen på 8,3 og 12 kilo. Vi kastet bort endel tid på kaoset og fikk ikke returnert før ett par timer etterpå. Resten av dagen leverte 4 lakser på mellom 5-6 kilo.

I Andreas sin båt var det flere lakser innom båten tidlig på morgenen, hvor den største var på 12 kilo. De fortsatte å plukke mye laks hele dagen og hadde til slutt 10 lakser innom skutesida. Den største tok Oddleif Tornes på 13 kilo. Flere av laksene ble krokete av på skutesida.

Totalt har vi hatt 40-50 lakse hugg og landet 36 laks på begge Wild Water båtene de tre dagene vi har fisket her nede. Mange av deltakere har satt nye rekorder og opptil flere i løpet av campen.
Dette lover veldig godt for årets Trolling Master Bornholm. Det er bare å begynne og glede seg. 

Read more...

fredag 23. mars 2018

Kjempe dag på Østersjøen

Det har vært en fantastisk dag på havet i dag. Så å si flatt hav, og laksehugg i hytt og gevær. Vi fisket i Andreas Ander sin båt og hadde 10 kontakter hvorav 8 var innom båten. De to største var på 11,5 og 9,5 kilo.
Vi avsluttet dagen med ett 4-hugg.
Ivar Thygesen økte rekorden sin fra i går med 2 kilo med laksen han fikk på 11,5 kilo. Grattis Grattis. 

I båten til Per Sjøstrøm var det like mye action. 12 kontakter og 8 laks innom båten. De to største på 8,3 og 14,4 kilo. John Stenersen satte ny rekord med sin flotte laks på 14,4 kg. Han fikk turen til NTC i 60 års presang av kona i fjor, og går nå rundt med ett stort smil om munnen. Grattis Grattis.

Værmelding for morra dagen ser like bra ut som i dag, så nye rekorder står i fare for å ryke.

Read more...

To pene lakser ombord

Dagen startet bra med ett tidlig hugg i overflata på ismo Magnum kobber. Kjell Are gjorde det han er best til å fightet laksen pent i håven. Den ble veid til 9,5 kilo.
Ett par timer senere hugg det til på agnfisk i overflata. Knut Einar fightet laksen det første minuttet før han lot førstereis gutt og kamerat Ivar Thygesen stå for resten av jobben. Laksen ble veid til 8,1 kilo. 

Read more...

torsdag 22. mars 2018

Bornholmer laks

Da var tredje laksen ombord. Den første på rundt 5 kilo, den andre under kiloen og den siste på 9,5 kilo. Ivar tok de to største, og satte ny pers. I Andreas sin båt hadde de firehugg og fikk opp en laks på 10+.

Read more...

onsdag 21. mars 2018

På vei til lakse paradiset Bornholm



 Da sitter vi på flyplassen og venter på avreise til Bornholm og Nordic Trolling Camp. Vi er 8 nordmenn som skal på eventyr etter laks i Østersjøen. Guidene våres er Andreas Ander og Per Sjøstrøm. Værmeldingene ser veldig lovende ut (se bilde nedenfor), og torsdag, fredag og lørdag er vi på vannet og jakter blank østersjølaks.
De norske deltakerne er: Kjell Are Larsen, Knut Einar Havn, Tom Stenersen, John Stenersen, Oddleif Tornes, Simen Holler, Ivar Thygesen og undertegnede.

Jeg kommer til å holde bloggen vår oppdatert kontinuerlig hvis det skjer noe.
Dere kan også følge med på live-cam fra Per Sjøstrøm sin båt her: http://veronasportsfiskeri.dk/baden-live/

Read more...

mandag 19. mars 2018

Rädda Gullspångslaxen!

Read more...

onsdag 14. mars 2018

Besøkte båtmessa i dag

Roy Idar og jeg reiste inn på båtmessa i dag. Masse flotte båter og titte på, og mye flott utstyr til båten. Litt ekstra tid ble selvsagt lagt igjen på Navico/Lowrance og AMT-båter sine stander.
Fikk også pratet med en Kellox/Honda som skulle sjekke opp om det var noen oppgraderings muligheter for å få trolling-mode funksjon på vår Honda 175hk. Skulle veldig gjerne hatt en slik funksjon.
Ellers fikk Roy Idar handlet seg en smart sammenleggbar lenestol, og vi fikk med noen nye Lowrance trøyer til teamet. 

Neste onsdag går turen til Bornholm og NTC. Skal bli moro å komme i gang med fiskesesongen sammen med guidene i Wild Water Fishing. 

Read more...

lørdag 10. mars 2018

Båtmessa "Sjøen For Alle" rett rundt hjørnet

Onsdag 14 mars åpner båtmessa "Sjøen For Alle" dørene på Norges Varemesse i Lillestrøm.

Sjøen for Alle er Norges største båtmesse. Her får du presentert årets nyheter og trender for alle som elsker båtlivet!
Opplev de nyeste produktene og den nyeste teknologien fra bransjeledende aktører av maritime produkter, superyachter, det nyeste inne maritim elektronikk, «live show» av vannsport aktiviteter m.m.! «denne messen har alt»!

ÅPNINGSTIDER: 
ONSDAG – FREDAG: 11.00 – 20.00 
LØRDAG – SØNDAG: 11.00 – 18.00

Read more...

torsdag 8. mars 2018

Husk årsmøtet i Øvre Romerike Trollingklubb i morgen.

I morgen er det tid for årsmøte i ØRTK.
Det blir medlemsmøte etter at årsmøtet er over.

Sted: Nebbenes nord
Tid: Fredag 09.03.2018 kl 18.30.

Det blir enkel servering og masse fiskepreik etterpå, så møt opp!

Read more...

mandag 5. mars 2018

Honda Marine lanserte flaggskipet i nytt design og forbedret utgave.



Honda Marine kommer med en ny redesignet BF175, 200, 225 og 250 påhengsmotorer i siste kvartal av 2018. (Jeg tror også at Trollingmode nå blir tilgjengelig for disse modellene.)

  • Alle fire utenbordsmotorene har flere riggalternativer. Valgene inkluderer både Intelligent Shift og Throttle (iST®) og mekaniske kontrollalternativer.
  • Alle fire utenbordsmotorene debuterer i den nye Honda Progressive V-formen, med aerodynamiske linjer og en understreket "V" med midtgrill- og kromlinjedetaljer som viser en elegant, aerodynamisk designestetikk. 
  • Bedre beskyttelse mot korrosjon på grunn av forbedret overflatebehandling.
  • Enklere daglig service og ettersyn.
  • Den nye Honda BF200 og BF225 er nå basert på 3,6 liters powerheaden som vi kjenner fra BF250 
Les mer her: 


Read more...

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails