Google+

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse
​Gjesvær ble i 2012 kåret til "Norges beste reisemål" av Innovasjon Norge!

lørdag 30. mars 2013

Smart hjelp for henger-folket

 
Smart løsning når man skal rygge å koble båthengeren til bilen.
Den svenske løsningen "koppla fix" er to magnetflagg som gjør det lettere å koble tilhengeren til bilen. Det er to teleskopstenger med magneter som settes på kula og på tilhengeren. Flaggene kan da enkelt ses i bakvinduet, og man rygger bare til flaggene møtes. Pris kun Skr. 270,-
Les mere her: Båtliv.no 

Read more...

tirsdag 26. mars 2013

Spesial tilbud på GoPro Hero3 Black edition

Til alle i trollingmiljøet som ønsker seg et GoPro kamera. 
Jeg har ordnet en veldig god deal på GoPro Hero3 Black EditionVillmarksbutikken på Jessheim tilbyr 10 stk. GoPro-kameraer til spesialpris (mye billigere enn butikkpris), til de ti første som melder i fra. Gjelder kun for det norske trollingmiljøet.
Det billigste man får kjøpt kameraet på nett for er kr 2990,- + frakt. Hos Villmarksbutikken blir det enda billigere. Ønsker du å bestille, eller vite mere om prisen så ta kontakt med meg på mobil: 91834551 eller e-post: frankronnyjohansen@hotmail.com

Edit:
(Kun 5 stk. igjen)

Read more...

mandag 25. mars 2013

Suzuki henger seg på joystick trenden

På den internasjonale båtmessa i Yokohama i mars kunngjorde Suzuki at de vil komme med ett joystick system for doble påhengsmotor installasjoner. Slike joystick-systemer gir skipperen 360 graders kontroll på båten.
Les mere her: Båtliv.no

Read more...

torsdag 21. mars 2013

Trollingkveld hos Villmarksbutikken

Reiser til Villmarksbutikken på Jessheim som har trollingkveld med gode tilbud. De holder åpent til kl 2400.
Skal selv holde ett lite foredrag, og vise frem litt film kl 1900. Håper noen i trollingmiljøet i ØRTK møter opp.

Read more...

onsdag 20. mars 2013

Ti-hugget, endelig er filmene ferdig.


Hooked.no har lagd denne flotte videofilmen av ti-hugget som vi fikk festet til film under oppholdet på Bornholm i forrige uke. Klippet er på over 7 minutter, og jeg håper dere liker det.
For å lese hele innlegget og se alle filmene klikk her <Les mer>

Read more...

tirsdag 19. mars 2013

Eventyret på Bornholm: Oppsummering


Generell værsituasjon: 
Allerede på fergen over til Bornholm ble vi varslet om uværet som var. Det blåste 19-20 m/s vind, og det runget godt i katamaran fergen. Vinden holdt seg like sterk helt til og med mandag, og bildet over viser godt at det ikke lot seg å komme ut på sjøen. 
Men den som venter, venter ikke forgjeves....  <Les mer.> 

Read more...

lørdag 16. mars 2013

Videofilmen fra 10-hugget i Østersjøen kommer i VG

Hva skjer med filmen: 10-hugget
Etter trollingskolen på Bornholm satt jeg igjen med nesten 70 GB filmmateriale, filmet med 3-4 forskjellige videokameraer fra forskjellige synsvinkler. Jeg så for meg mange timers arbeid med å klippe dette sammen til en bra film. At jeg i tillegg satt med mye bra film i fra selve 10-hugget (ti laks beit på samtidig) gjorde filmen unik, og jeg følte at den fortjente noe ekstra.

Read more...

torsdag 14. mars 2013

Oppsummering av den danske Trollingskolen på Bornholm

Generell værsituasjon: 
Allerede på fergen over til Bornholm ble vi varslet om uværet som var. Det blåste 19-20 m/s vind, og det runget godt i katamaran fergen. Vinden holdt seg like sterk helt til og med mandag, og bildet over viser godt at det ikke lot seg å komme ut på sjøen. <Les mer.> 

Read more...

onsdag 13. mars 2013

10-hugg: En syk syk dag på sjøen

Reiste ned til Bakkene i dag tidlig. Jeg, Claes, Anders og Johan. Det har vært en fantastisk dag på sjøen, med totalt 13 lakser i båten. Fem laks fra 7-10 kg, og en på over 12,2 kg. 
Det var en stille dag på sjøen så plutselig smeller det på stang etter stang, totalt 10 stenger hugger det på. Vi begynner kjøringen av laksene, og håver ni av ti lakser. 4-5 av laksene lå ca på 7-10 kg, og den største var på 12,2 kg.
Huggene kom først med ett 1-hugg, 10-hugg, 2-hugg og 1-hugg. Alt sammen er filmet med GroPro og VIO POV kamera, og det skal bli moro å klippe dette sammen til en film.
Flesteparten av laksene svømmer videre, mens noen blir til middagsmat de neste ukene.

Read more...

10-hugg, helt sykt rått :-)

Stille dag på sjøen så plutselig smeller det på stang etter stang, totalt 10 stenger hugger det på. Vi begynner kjøringen av laksene, og håver ni av ti lakser. 4-5 av laksene lå ca på 9-10 kg, og den største var på 12,2 kg.

Read more...

Laks i båten

Det tok ikke lange stunden før det beit på riggen. Det var en liten laks på ca 2,5 kg som ble kroket løs i vannet. Temperaturen i vannet er akkurat nå kun 1 grad.

Read more...

Til Bob med Abelsson

Claes, Anders og jeg er med Johan Abelsson ut til Bakkene på sørspissen av Bornholm. Har visst blitt fanget mye der nede på lakseliner, så det er verdt ett forsøk. De andre båtene fortsetter i samme området som i går.
Jeg vil personlig tro at i dag blir det fanget flere laks enn i går. Det er alltid vanskelig fiske den første dagen etter en storm har lagt seg.
Kommer tilbake med rapporter utover dagen...

Read more...

tirsdag 12. mars 2013

Stang inn X 2

Endelig løsnet det. Først hugg det til på dipsy og skjedrag. Claes Wennersten fra Moss tok stanga og hadde en skikkelig god fight med sin aller første Østersjølaks på 8 kg. Underveis i fotograferingen skriker det til på dypriggen og Anders Sele fra Jæren får en ende tøffere fight. Han jobber godt og lenge og blir premiert med en Østersjølaks på 9 kg. Den tok på agnfisk bak en flasher. Laksen ble satt tilbake etter ett par kjappe bilder.
Stemningen er fantastisk god akkurat nå, og vi kjører på etter flere laks.

Read more...

Klargjøring for laksetur

Lasse og Per rigger båten, og vi er straks klare for årets første laksefiske.

Read more...

mandag 11. mars 2013

Dag 3 av Trollingskolen

Dagen har gått med i diverse fiskeutstyrsbutikker på Bornholm. Erkki gjorde dagen beste kjøp da han sikret seg en BIOS-mast med doble sveiver til Kr 2500,- Kjøpene ellers gikk i planerbord, bekledning og div skjeer. Etter butikkrundene gikk turen til Hammerhavn hvor vi spiste en god lunsj. <Les mer> 

Read more...

søndag 10. mars 2013

DMI - Bornholm

Det blåser godt her nede. Kl 1000 skal det ligge rundt 20 m/s vind og 4-5 m høye bølger. Vinden kommer til å legge seg mandag ettermiddag/kveld, og tirsdag ser ut til å bli en flott dag på sjøen.
Nå blir det straks litt undervisning.

Read more...

lørdag 9. mars 2013

Trollingskolen på Bornholm

Nesten alle har nå kommet frem til Hotel Verona. Gutta har en kaffepause og prater litt om hvordan opplegget blir. Var tidligere i dag ute på stranda hvor Per hadde grillet pølser til oss alle. Det blåser ganske kraftig, og i morra blir det ikke fiske men en lang skoledag.
Blir garantert fiske på tirsdag.

Read more...

onsdag 6. mars 2013

Norsk Trollingskole på Bornholm: Dagsrapport

 Den norske trollingskolen startet i går, og i dag er første dagen på sjøen. Flere flott rapporter har kommet underveis på FB og andre nettsider. Over ser dere Øystein Johansen (fra Saltrød) med en 12+ kg laks. Dette er hans aller første laks noensinne. For en start på laksefisket. <Les mer>
 På bildet over ser vi Svein Nyhus (fra Skedsmokorset) og Arne Laugerud med to 4-5 kilos lakser.
 Fredrik Engh (Team Havtroll) er en dreven trollingfisker fra Fevik med en laks på 10+ kg.
 Arne Laugerud fra Tjøme med nok en flott laks.
Nils Andre Eigeland (Team Nilsmaster) fra Grimstad med en stor laks.

Det kommer sikkert flere rapporter seinere i dag. Har kun fått informasjon fra Verona båten, og Johan Abelson båten, men regner det nesten som sikkert at det er fanget laks i Wild Water båtene også.
Verdt og nevne er at flere av laksen i dag har blitt satt pent tilbake, og svømmer videre i kalde Østersjøen.

Read more...

mandag 4. mars 2013

Finsk Trollingskole dag 3


Det har vært nok en fin dag på sjøen for de finske deltagerne på trollingskolen. I Verona båten er det bl. a. fanget 13 laks, hvorav flesteparten ble gjenutsatt. Dagens to største lakser veide 16,5 kg og 14,5 kg. Begge svømmer videre. 
I morgen reiser en gruppe på 13 nordmenn nedover for å overta fiske eventyret. Første dagen på sjøen for disse gutta blir på onsdag. 

PS: Det er fortsatt noen ledige plasser.

Read more...

lørdag 2. mars 2013

Trollingskolene på Bornholm er i gang.

I dag startet den finske trollingskolen på Bornholm. Det ble en litt kortere dag på sjøen pga vind/vær. Det satte ikke en stopper for fine fangster av laks. Alle deltagerne har fått kjempe med flotte sterke lakser, og dagens største veide 12,2 kg. 
Neste skole er den norske som starter på tirsdag. Her er det tre ledige plasser. Hvis noen fortsatt er interessert i å delta så ta kontakt med undertegnede.
Skal selv delta på den danske skolen som starter neste lørdag. Her er det to ledige plasser. 

Les mere om dagens fangster her: Wild Water Lars

Read more...

fredag 1. mars 2013

Sjøen for alle: 13-17 mars i Telenor Arena


Båtmessa & utstyrsmessa "Sjøen for alle" blir i år arrangert i Telenor Arena på Fornebu den 13-17 mars. 
ProNav har i år mange nyheter som skal vises frem. Bl.a.: Nye Lowrance produkter: HDS GEN 2 Touch, Elite 7 serien, GoFree wireless, den nye VHF serien Link-5 & Link-8, IRIS kameraer for maritimt bruk. 
Nye Simrad produkter: NSS serien med GoFree, VHF-serien RS12, RS35, RH35 og HH36.

Dere kan besøke ProNav på stand nr. F-02

Read more...

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails