Google+

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse

NorthCape Nature i Gjesvær - Klikk på bildet - Havfiske i Verdensklasse
​Gjesvær ble i 2012 kåret til "Norges beste reisemål" av Innovasjon Norge!

lørdag 30. mai 2009

Gratulerer Team Bakka Viberg som vant Ørret Festivalen 2009.

Kristian Viberg vant årets Ørret Festival på Mjøsa. Han fikk 5 stk. ørreter og den største veide 5 kg. Total fangst 11,5 kg. A-Team gratulerer så mye.

Read more...

Fikk en ørret på ca 1,5 kg.


Den tok på tomic på 30m dyp. Fisken ble tatt etter kl 06. Den var 55 cm lang.

Read more...

Kl er 0410 og ingen fisk.



Read more...

fredag 29. mai 2009

Utstyret er ute, nå mangler det bare at det biter.



Read more...

Påmelding i Eidsvoll


5 minutter til start.

Read more...

Ørret Festivalen 2009


Pokalen vi vant i fjor. Blir vel vanskelig å ta hjem en ny pokal i år. Fattern(Leif) og brodern(Bjørn Andrè) stiller for A-Team i årets Ørret Festival. Undertegnede er i Spania, og skal holde bloggen vår oppdatert underveis i konkurransen. Roy Idar får heller ikke deltatt i år, men sitter hjemme med ungene og følger med på pc`n.


Fatter`n: Leif blir A-Team sin skipper i år. Han har kun deltatt i 2 stk. konkurranser og vunnet halvparten. Han har jobbet over halve livet på sjøen og koser seg når han er på fisketur.


Lillebror: Bjørn Andrè stepper inn som matros i år. Han er utrolig ivrig og flink til å fiske. Har blitt litt mindre fisking de siste årene, men er som regel ikke vanskelig å be med seg. Han er en person som liker å eksperimentere med alt mulig rart. Kanskje det vil hjelpe i år.

Read more...


Read more...

torsdag 28. mai 2009

Kun sol og varme på oss om dagen.


Er i Torrevieja i Spania. Blir her til den 7 juni. Godt og varmt her. Skitt fiske.

Read more...

lørdag 23. mai 2009

Fisketur på Mjøsa.


Vi reiste ut ca kl 0530 i dag tidlig. Det var ca 3m/s nordavind og blå himmel. Startet å fiske ved Hamnes odden. Det var lite bytte fisk å se på loddet idag. Vi fikk den første fisken kl 0800. Den veide 1,7 kg. Ørreten var kroket stygt og måtte bli med hjem. Den tok på lappia i overflata. I 10 tida fikk vi vår andre og siste ørret for dagen. Det var en liten ørret på ca 1kg. Den tok på en grønn strike pro i overflata. Den ble pent satt ut igjen. Temperaturen i vannet varierte fra ca 6 grader ved Hamnes odden til ca 9 grader på Espa sida. Inne i Feiring var temperaturen ca 8 grader. Vi returnerte til Feiring for å møte et utdrikningslag i 12-13 tida. Vi skulle hjelpe til med litt vannsport. Han som skulle drikkes ut møtte opp med våtdrakt og var litt bekymret for temperaturen i vannet. Vi kjørte med han på slep etter, i både tube og kneeboard. Etter 45 min var han passe kald og utdrikningslaget fortsatte videre. I morra reiser jeg til Spania i 14 dager. Roy Idar disponerer båten mens vi er borte og han kommer til å holde vår blogg oppdatert mens jeg er borte. Leif(fattern) og Bjørn(brodern) kommer muligens til å delta i Ørretfestivalen neste helg. Vi regner med at de gjør sitt beste for å forsvare seieren fra i fjor.
Skitt fiske alle sammen.

Read more...

torsdag 21. mai 2009

Er en tur på Mjøsa.


Fikk en dårlig start i dag. Batteriet i båten var flatt. Fikk ladet batteriet med startkabler tilkoblet bilen i 10 minutter og det var nok til å få startet motoren. Vel framme på fiskeplassen begynte det å lyne og tordne. Vi returnerte til Feiring og lå der sammen med Morgan og Inge en times tid. Er nå oppe ved skreia fjellene uten fisk så langt. Inge har en liten en i båten.
Klokka er nå 2100 og vi har nettopp kommet hjem uten fisk. Vi prøver igjen lørdags morran. Skitt fiske alle sammen.

Read more...

torsdag 14. mai 2009

Roy Idar har vært på gjedde fiske i Øyern

Roy Idar(A-team) er en ivrig troller og fluefisker. Han bruker nesten all sin fritid til fisking. Nå på våren da gjedda gyter er han titt og ofte å se med fluestanga i hånda ved Øyern. Denne uka tok han denne flotte gjedda på 9 kg på flue. Denne uka ble det også satt Norges rekord på gjedde tatt med fluestang. Det var en 13 åring som fisket for første gang med fluestang etter gjedde i Øyern. Han fikk opp rekord gjedda som veide 15,35 kg. Tenker det var stort for en 13 åring.

Read more...

Første turen på Mjøsa ble helt rått.



Reiste ut på Mjøsa sammen med Rune S. Etter et par timers fiske traff vi på et bra område. Det startet med trippel hugg hvor den største veide 4,6 kg. Vi fortsatte å fiske i samme område i ca 4 timer til og når vi pakket sammen hadde vi fått 8 ørreter. De tok på rigg og i overflata. Vekta på 7 av ørretene var fra 2,6 og ned til ca 1 kg. Rune fikk æren av å sveive inn 6 av dem. Både han og jeg perset på ørret i dag. Mjøsa er herlig:)

Read more...

lørdag 9. mai 2009

Bilder fra TMB-09


Bilde hentet fra TV2 Bornholm

Her kan dere se noen av bildene som jeg tok under årets Trolling Masters Bornholm.
Link til bildene vil også ligge på høyre side av vår blogg, under "bilde galleri"
Klikk her for å se bildene.

Read more...

torsdag 7. mai 2009

Følg GPS tracking fra TMB-09


Under årets Trolling Master Bornholm var 8 båter utstyrt med GPS tracking. Team Power var den eneste norske båten som hadde tracking ombord i båten.

Klikk her får å følge GPS tracking av båtene.

Når dere er inne på linken: Velg dag og klikk replay. Husk å skru opp hastigheten. Den kan fint settes til 10000.

Mer bilder og oppsummering kommer senere.

Read more...

lørdag 2. mai 2009

Trolling Master Bornholm 2009


Norge kapret 3 plassen i nasjons konkurransen. Sverige vant foran Danmark. Størst laks og 50000kr rikere ble et team fra Bornholm. Team Mjøsa landet den største norske laksen som veide over 12 kg. Team Fiskeglede med Thor G., Robert Meisterplass og Flodstrøm, var beste norske båt med over 30kg til sammen. På bildet ser dere Robert Meisterplass med en flott laks. Deretter fulgte Team Power på 2 plass og A-team/Mayday på 3 plass. Oppsummering og bilder kommer i løpet av neste uke.

Read more...

Kvadruppel hugg.


4 stenger løste ut. Vi fikk en laks på ca 5,4 kg, en sjøørret på 1 kg, en torsk og en hornhjell. Det var kjell are som kjørte laksen. Hans første Bornholm laks. Cato har også fått laks i dag, den veide 3,5kg. Helgøya har fått en laks på 7kg. Ennå har vi 8 timer igjen å fiske:)

Read more...

Da er vi i gang. Fint vær og små bølger.



Read more...

fredag 1. mai 2009

Laksen veide 10,32 kg.


Starten gikk kl 12. Det var veldig store bølger i dag. Vi gikk i 8 knop ca 1 time, og fisket oss mot Davids Banke. Ca kl 16 fikk vi vår første Bornholm laks. Den veide 10,32 kg. Kjell Are håvet perfekt. Nå er vi i land og skal intervjues på tv. Starten i morra går kl 05. Skitt fiske alle sammen.

Read more...

Endelig laks i båten.


Vi har landet en laks på 10kg. Mer info senere.

Read more...

Starten går nå. Vi fisker til kl 1900.



Read more...

Utsatt til kl 11. Vinden skal løye og bølgene bli mindre.



Read more...

Cannon Dyprigger

Powered By Blogger
eXTReMe Tracker

Back to TOP  

Related Posts with Thumbnails